4.1.2009

Palma-Ambitus

Meille iski heti vuoden alkuun pakkaset eli -15 asteen molemmin puolin jo muutamana päivänä. Mieskin alkoi kaipailla kutittamatonta (pari vuotta sitten neulomani villainen Ambitus kutittaa niskasta) kurkun lämmikettä itselleen, joten tummansinisestä Palmasta tein Ambitus-ohjettani mukaillen kaulurin, on lämmin ja taatusti ei kutita. Silmukoita on 48 ja ensin neuloin avoimena kuutisen senttiä 5,5 millin puikoilla ainaoikeaa ja sitten jatkoin 5 millin pyöröillä joustinta ja jatkoin Ambituksen ohjeilla eteenpäin. Kerän lopun alkaessa häämöttää, päättelin silmukat joustavalla päättelyllä.

Kiva, että Kevätpäiväntasausyllätyshuivi kiinnostaa! Laitan lisätietoja huomenissa.


We have had around -15 Celsius here for a couple of days and my DH wanted me to knit him a neck warmer that doesn't tickle. So I made an Ambitus modification using Novita's Palma yarn. It is warm and soft yarn, but an awful yarn to knit.

I'm starting a shawl KAL here soon. It's named Vernal Equinox Shawl Surprise (Kevätpäiväntasausyllätyshuivi in Finnish) and clues will be available in Finnish and English.

2 kommenttia:

stricker kirjoitti...

Mukavaa uutta vuotta näin muutama päivän vuoden vaihtumisen jälkeenkin! Ehdottomasti haluan myös mukaan huivimysteeriin ... kuullostaa loistavalta idealta! Kiitos jo etukäteen vaivannäöstä!

Satu kirjoitti...

Hei Päivi, sinulla on oikein mielenkiintoinen blogi! Ja kissasi ovat aivan ihania! Tuo jolla on mustaa enemmän naamassa, on aivan samanäköinen kuin jo edesmennyt kissani. Hän eli 17-vuotiaaksi ja kuoli muutama vuosi sitten. Meni ihan kylmät väreet kun huomasin yhdennäköisyyden!

Hyvää alkanutta neulevuotta sinulle!