28.2.2009

Green for me

Kokeilin eilen päälleni miehen Obligatory stripes -puseroa ja sain idean omaan puseroon. Nyt vain tuntuu siltä, että lanka, joka on jälleen kerran nimetöntä pussilankaa, paksua puuvilla-viskoosia, ei varmaankaan riitä sellaiseen puseroon kuin ajattelin. No, sitten on muutettava suunnitelmia.


Mutta pakko oli saada puikoille jotain muuta kuin ikuisuusprojektini ja välityöneuleeni violetti Rosenkönigin-pitsiliina, joka on menossa 202. kerroksella, enää siis "vain" 89 kerrosta jäljellä. Silmukoita on tällä hetkellä 1224 kerroksella.

Yesterday I tried on my DH's striped Hurry-up sweater mod and though it is a little too big for me, I got an idea to knit some kind of a modification of that pattern for me too. This green nameless and rather heavy yarn from my endless stash is a cotton rayon blending and I'm afraid there isn't enough it to follow my idea. Then I just have to change my plans.

3 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Minä en ole vähään aikaan aloittanut liinoja, kun tahtoisin tehdä ison ja ne tahtoo sitten aina venyä siis valmistuminen. Tällähetkellä tämä opiskelu sotkee harrastuksia.

Joanne kirjoitti...

Hi...
I just found out about your KAL by following some links on Ravelry. Is it too late to join and get the past clues? It's a beautiful shawl.
Thank you,
Joanne
http://rhythmoftheneedles.blogspot.com
Ravelry: JConklin

Päivi, Lankakomero kirjoitti...

Thank you, Joanne and no, it's not too late to join. All clues and information you find at http://lankakomero.blogspot.com/search?label=KAL