8.2.2009

Puikkokotelo- ja neulatyynyohjeita

Eksyin tänään Tipnut.comiin ja löysin sieltä tällaiset mukavat linkkilistat:

30 Free Patterns For Knitting Needle Cases, Rolls, Pouches & Organizers (30 ilmaista puikkokotelo-ohjetta)

46 Free Pincushion Patterns (46 ilmaista neuletyynyohjetta)

Kuvassa oma puikkokoteloni, äidin ompelema. Pidän siinä suoria ja sukkapuikkojani. Pyöröpuikot säilytän niiden omissa muovisissa ostopakkauksissaan.


Above my needle roll, made by my mother. I keep my straight needles and dpns in it. Circulars I keep in their original packages.

I found some useful link lists at Tipnut.com:

30 Free Patterns For Knitting Needle Cases, Rolls, Pouches & Organizers

46 Free Pincushion Patterns

7 kommenttia:

Anu kirjoitti...

Kiitokset linkkivinkeistä! Oon pitkään halunnut tehdä itelle tuommosen puikkokotelon, mutta näillä ompelutaidoilla sellaista ei omasta päästä sovelleta...

Tupuna kirjoitti...

Komia puikkokotelo. :)

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Kiitos linkkivinkeistä: täytyypi pistää "korvan taa" :).

SatuU kirjoitti...

Kiitos myötätunnosta - ja vitamiinivihjeestä. Pitääpä poiketa huomenna uudelleen apteekkiin ja hakea kipulääkkeiden rinnalle vielä B-vitamiinilisää.

Villasukka kirjoitti...

Kiitos konekommentista - huolto oli sitä mieltä, että mahdollisesti prossu mennyt. 1½ viikkoa menee.... Huomenna kuljetuspalvelu hakee koneparan töistä. Mulla on nyt työläppäri kotona, mutta kun tässä on ihan tyhmä näppis, puolta pienempi näyttö ja rss-lukijankin saan asentaa uusiksi... Ärtsyä.

Päivi, Lankakomero kirjoitti...

Villasukka: Ensin ajattelin, että onko nyt pääni kokonaan seonnut, kun en muistanut kommentoineeni koneongelmaasi, vaikka kyllä ensin meinasin. Mikä helpotus, kun huomasin, että se taisikin olla toinen Päivi. Koputetaan nyt puuta ja toivotaan ettei oma koneeni hajoa. Inhottavia aina nuo konerikot.

Villasukka kirjoitti...

Hih ja anteeksi! Jotenkin yhdistän nimen Päivi automaattisesti sinuun. Ihan samalla tavalla jotkin muut nimet yhdistyvät tiettyihin bloggaajiin, vaikka samannimisiä onkin useampia. No, toivottavasti sinun koneesi sai tällä "manaamisella" suojan ylleen ;)