3.2.2009

Fluffy neckwarmer

Neuloin jo viime viikolla nöyhdikkäiden kanssa pidettäväksi kaulurin. Malli on mukaeltu Ambituksesta eli loin 72 silmukkaa aluksi ja neuloin pyörönä 2o, 2n joustinta 12 cm ja lisäykset tein kahdeksan kerroksen välein. Päättelin silmukat virkkaamalla aina kaksi silmukkaa yhteen ja väliin seitsemän ketjusilmukkaa.

Lankana siis Novitan tehtaanmyymälästä muutamia vuosia sitten pussilankana ostettu lila Tango ja samansävyinen Rondo Vauvalanka. Ihanan pehmeä kauluri! Jos olisin amerikkalainen niin sanoisin, että "I love it!", mutta suomalaisittain vain tykkään kovasti, vaikka tämä sataprosenttista tekokuitua onkin! Minähän en pysty villaista enkä varsinkaan mohairia ihoa vasten pitämään, kutittaa ja mohair aivastuttaa ja ärsyttää silmiä. Villasukkienkin alla käytän aina puuvillasukkia.


To wear with my fluffy fingerless mitts I knit this fluffy neckwarmer. It's modified from my Ambitus pattern. With 72 stitches I K2P2 for 12 cm and then made increasings on every 8th row. I cast off by crocheting alternatively two stitches together and seven chain stitches between. This is so soft and fluffy, I love this!

5 kommenttia:

Monika kirjoitti...

And it looks lovely too!

Anonyymi kirjoitti...

Söpön näköinen kauluri :)

Itse en oikein perusta tekokuitulangoista, mutta voisin kuvitella, että yksi pikkuneiti lähipiirissäni olisi aivan innoissaan, kun saisi tuon tapaisen kauluri vaaleanpunaisena.

Sari kirjoitti...

Onpa ihanan näköinen kauluri. Varmasti lämmin ja pehmeä.

Pirena kirjoitti...

Kaunis tuo kauluri ainakin on. Oletko koittanut tätä Steppi-lankaa, onko sekin liian pistelevää. Minä pidän siitä tehtyjä sukkia päivisinkin paljaassa jalassa, eikä yhtään pistele, vaikka olenkin herkkähipiäinen.

Anonyymi kirjoitti...

Tosi iihana!