6.4.2009

Wings of Horus

Taas yksi uusi knit-along, johon on pakko mennä mukaan eli ilmoittauduin eilen Kalinumban Wings of Horus KALiin, joka alkaa 17.4. Kalinumbahan järjesti viime syksynä Da Vinci KALin, josta tykkäsin kovasti. Nyt on taas toivottavasti tulossa jotain aivonystyröille työtä antavaa. Ilmoittautua voi 15.4. asti. Ihan aloittelijoille tämä knit-along ei ole tarkoitettu.

Amphitrite-keeppiin olen väsännyt ohjetta ja koitan saada sen huomenna tai ylihuomenna tänne ladattavaksi.


Pictured above is a detail of my dark blue Amphitrite warmer and I have been busy writing a pattern for it (it's almost ready).

Yesterday I signed in Kalinumba's Wings of Horus KAL starting April, 17. Last year I took part in Kalinumbas Da Vinci Shawl KAL and loved it, so maybe there's something as exciting and beautiful on the way, we'll see. This KAL is for experienced knitters.

6 kommenttia:

Nelmi kirjoitti...

Kiitos vielä tuosta kevätpäiväntasaushuivin ohjeesta! Sitä oli kiva tehdä, ohje oli helppolukuinen ja looginen.
Minäkin jälkijunassa lähtijä olen sen nyt saanut valmiiksi, tosin en vielä ole pingoittanut. Minun huivistani tuli oikein hyvän kokoinen. Neuloin langan puikkosuosituksen mukaisilla puikoilla ja silti pitsin reijät näkyvät kauniisti.
Mielenkiinnolla jään odottelemaan tuon keepin ohjetta, sekin näyttää kivalta :)

Villasukka kirjoitti...

Hassu olen, heti kun jossain ohjeessa lukee "ei ihan aloittelijoille" hypin innosta... Mutta kun en kerkiä kuitenkaan sitä just nyt neulomaan...

Mammutti kirjoitti...

Hyvää Pääsiäistä!

Taija kirjoitti...

Matti myöhänenkin sai Kevätpäiväntasaus huivinsa valmiiksi! Jos vielä pääsee mukaan galleriaan mun huivin kavat löytyy:http://taijantekeleet.blogspot.com/2009/04/kevatpaivantasausyllatyshuivi.html

Lanka oli tuntematonta mohairsekoitetta ja sitä kului 92g. Huivi on 230cm*110cm

Kiitos vielä mukavasta KALista ja upeasta ohjeesta.

ps. jouduin ilmoamaan itseni WOHiin, ja syytän siitä sua ;)

Tiksa kirjoitti...

Kiitos WOHin mainitsemisesta, lähdin siihen mukaan minäkin. Olen yrittänyt mennä kalinumban ilmoittamaan keskusteluforumiin, mutta en pääse sinne millään, ja ajattelin kysäistä miten on sinun laitasi?

Päivi, Lankakomero kirjoitti...

Foorumi http://54523.dynamicboard.de/ löytyi, mutta se chattiosoite ei toiminut, tuli vain "page not found".