12.4.2009

Pääsiäispashaa

Villaisen Revontuli-huivin ehdin neuloa alkuviikosta valmiiksi ennen kuin mahapöpö iski keskiviikkona. Turhaan eivät monet ole AnneM:n mainiota ohjetta kehuneet. Se on helppo ja nopea neuloa ja omiaan liukuvärjätylle langalle.


AnneM's wonderful Revontuli -huivi/Northern Lights Shawl has been on my knitting queue for ages and at last I knit it. This pattern is easy and quick to knit and a perfect pattern choice for multicoloured yarn. My shawl is 77 x 175 cm and weighs 152 grams. Like many others I replaced M1s with yarnovers, otherwise I followed directions.

I have had an awful stomach flu since Wednesday. Hopefully I'm over it now, but my DH got it last night. So we have had a quite nice Easter time...Joku ihme vatsatauti on tosiaan vaivannut keskiviikosta lähtien, joten jäi keepin ohje viimeistelemättä ja pääsiäiset toivottelematta. Keskiviikkoiltana nousi yli 38 asteen kuumekin, päässä jyskytti, nilkkoja särki ja pohkeet olivat kuin lyijyä. Minuun ei yleensä flunssat ja kuumeet pääse iskemään, kun tainnutan aina ne heti alkuunsa sinkillä, auringonhattu-uutteella, sitruunalla, valkosipulilla ja c-vitamiinilla. Viimeksi taisin yli 38 asteen kuumeessa ja kunnon flunssassa olla 18 vuotta sitten. Maha sen sijaan on aina ollut heikko kohtani.

Nukuin sitten 11 tuntia keskiviikon ja torstain välisenä yönä ja päivällä tuntui kuin olo alkaisi jo parantua ja uskaltauduin syömäänkin, mutta torstain ja perjantain välisenä yönä alkoi mahassa uudelleen porista. Perjantai menikin sitten taas sängynpohjalla puolihorteessa viruessa. Lauantaina ei enää kaikki mitä toisesta päästä sisään laittoi tullut vähän ajan kuluttua toisesta ulos, mutta nyt olo oli todella etova koko päivän. Jaksoin kuitenkin lähteä miehen mukaan ruokaostoksille ja äidin luona käymään ja olo paranikin jonkin verran iltaa päin mennessä, jaksoin jopa neuloa!

Hieman ärtyneeltä tuntuu vatsa vieläkin, mutta normaalin aamupalan pystyin jo tänään syömään ja olen jaksanut pystyssäkin olla koko päivän. Luultiin jo, että mieheen tämä ei tartu ollenkaan, mutta viime yönä se sitten iski, joten pääsiäispashaapaskaa riittää.

6 kommenttia:

Villa Lankala kirjoitti...

Voi sinua! Paranemisia!!! Minusta tuntuu ettei revontulihuivi olisi revontulihuivi ilman liukuvärjättyä lankaa.Kaunis huivi:-)

Hyvää pääsiäistä! Täälläkin vietetään pääsiäistä ilman pashaa;-)

Pirena kirjoitti...

Kaunis huivi, teenköhän koskaan itse, kun ei ole mielestäni tarpeeksi reiällinen. Vaan kauniita ne ovat jokaisella kuka tehnyt on. Lankaakin olisi, intoa puuttuu.
Voihan pasha minkä teki ja just pääsiäiseksi.

Heleena kirjoitti...

Hurmaava todellinen revontuli. Onneksi tuo sairaus ei tartu virtuaalisesti. Paranemista!

Kate/Massachusetts kirjoitti...

Northern Lights is beautiful! I love the color. Great job!

Tuija kirjoitti...

Tuo on kyllä ihan ihmeen hieno ohje, monivärisenäkin näyttää upealta!

Villavarpunen kirjoitti...

Tuossa huivissa on tosi upeet värit