15.4.2009

Amphitrite-keepin ohje - Amphitrite Capelet pattern

Vihdoinkin sain jo ennen pääsiäistä lupaamani Amphitrite-keepin ohjeen viimeisteltyä ja se löytyy nyt Ravelrysta sekä suomeksi että englanniksi ja linkki ohjeeseen on myös tuossa sivupalkissa. Keeppi on nopea neuloa pidennettyjen silmukoidensa ansiosta ja sopii hyvin vaikkapa kesäponchoksi.


My Amphitrite Capelet pattern is now available for free at Ravelry. This capelet is quick to knit due to elongated stitches and a great piece of garment for breezy summer nights.

6 kommenttia:

Villa Lankala kirjoitti...

Kiitos ohjeesta! Kyllä tuo keeppi on kaunis:-) ja on ehdottomasti kärkipäässä tehtävien neuleiden listalla.

Tikrun mami kirjoitti...

Kiitos, keeppi näyttää niin hyvälle, että menee varmaan vielä keskeneräisen Kevätpäivänyllätyshuivin ohitse. Pääsiäispyhinä viimeksi sekin vähän edistyi, mutta on jumittunut nelosvihjeeseen, vihdoin 4. kerta toistoa menossa.

Mammutti kirjoitti...

Kiitokset ohjeesta!Pian toivon saavani työn puikoille... Meillä on pikkuiset äitinsä kanssa "evakossa" keittiöremontin ajan, joten neulonta-aikaani on tavallista vähemmän.
Aurinkoisia kevätpäiviä!

Pirena kirjoitti...

Sulla tulee noita ohjeita niin nopsaan, ettei tällainen hitaampi pysy millään vauhdissa mukana. Kaunis keeppi ja varmasti alkaa näkyä blogeissa erivärisinä versioina.

Pitsisukka kirjoitti...

Ohjeesi ovat aivan ihania suorastaan!!!

Päivi, Lankakomero kirjoitti...

Kiitos! Eilen oli niin lämmintä, että laitoin takin sijasta tummansinisen keepin ja tykkäsin kovasti, oikein mianio hihattomien toppien kanssa pidettäväksi.