3.6.2009

Tunnustus

Kirsi antoi minulle tunnustuksen. Kiitos, Kirsi, sinäkin olet minun suosikkini!


Tämän eteenpäin jakaminen on vaikeaa tai ainakin mahdottoman aikaa vievää, sillä seuraan yli 400 blogia ja ne ovat kaikki tavallaan suosikkejani, enhän muuten niitä seuraisi. En siis tälläkään kertaa halua nostaa ketään/keitään ylitse muiden, unohtaisin kuitenkin mainita jonkun tosisuosikkini ja sitten harmittaisi.

3 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Sain juuri pääntietä lukuun ottamatta valmiiksi neuleen, jossa on sama pitsi kuin sinun mallissasi Frost flowers. Nyt otan sinulta helman pitsimallin kokeiluun, aion tehdä pitkät hihat, joten mallit tulee myös hihansuihin. Ihana pitsi! Onko sinulla vinkkiä esim. kirjasta, josta löytyisi lisää yhtä ihania ihan oikeita neulepitsimalleja? Minusta tuo on ainoa oikea, sellainen jonka voisi kuvitella esim. alusasuihin.

Kirsi kirjoitti...

Kiitos viestistäsi. Onneksi on vielä ihmisiä ja ystäviä jotka jaksavat kuunnella ja tukea. Päivä kerrallaan lähdetään tästä eteenpäin.

Päivi, Lankakomero kirjoitti...

Frost flowers -pitsimalli on tosiaan yksi kauneimmista. Virolaisessa Pitsilised koekirjad -kirjassa on paljon kauniita pitsimalleja, mutta siitä on kait painos loppu, eikä sitä enää Virostakaan kirjakaupoista löydy. Kirjastosta sen voisi ehkä kaukolainata, löytyy esim. Frank-monihaulla.
http://monihaku.kirjastot.fi/

Osoitteesta http://estonianlacestudy.blogspot.com/ löytyy Pitsilised koekirjad -kirjan malleja esittelevä blogi.

Osoitteesta http://www.jessica-tromp.nl/knittingstitchesknitstitch.htm löytyy sivun alaosasta linkit 24 sivulliseen erilaisia pitsineulemalleja (lace knitting stitches 1 jne...), joka sivulla useita erilaisia malleja. Sivustolla on valtavasti kaikenlaisia mallineuleita ja muuta hyödyllistä neuletietoa, mutta sivut ovat valitettavasti kamalan sekavat.