1.2.2010

Help for Haiti

Thank you all who purchased my patterns between 16.-31.1.

Proceeds were 176.62!!! dollars after PayPal costs, so I rounded the sum up and donated 130 euros (181.26 dollars) via Red Cross to help victims of the earthquake in Haiti. My pattern proceeds haven't earlier been near that, I have sold only couple of patterns per month, so this is amazing!

Help for Haiti -kampanja tuotti osaltani 176,62 dollaria, joten pyöristin hieman summaa ylöspäin ja lahjoitin yhteensä 130 euroa (181,26 dollaria) Punaisen Ristin katastrofirahastoon. Tosi hienoa, kun ajattelee, että tähän asti ohjemyyntini on ollut vain muutama kappale kuukaudessa! Alla olevaa Punaisen Ristin banneria klikkaamalla pääset halutessasi itsekin tekemään lahjoituksen apua tarvitseville.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hieno idea! Loistavaa!

tuijam kirjoitti...

Upeaa! On aina ihana törmätä blogeihin, joissa tavalla tai toisella autetaan vähempiosaisia. Puhdas raha on hienoa, kuten myös käsillä tehdyt asiat: sukat, lapaset, myssyt, peitot, ApuPuput...

Kunpa useampikin bloggaaja innostuisi antamaan pienen palan omaa aikaansa, ja auttamaan tavalla tai toisella. Jos omiin suosikkeihin jättäisi vain hyväntekoon (edes kerran) osallistuneet blogit, ei lista olisi kovin pitkä :-(

Mutta täältä lähtee sinulle aaltoja, hieno suoritus!

Tiina kirjoitti...

Hieno summa oli sinunkin ohjeillasi kertynyt! Apua tarvitaan niin kovin paljon, joten näistä puroista syntyy hyvä virta.

Anonyymi kirjoitti...

Hieno apu! Kiitos!

Tess kirjoitti...

Hieno juttu! Tuollaiset tempaukset ovat tosi mukavia, kun ne aktivoivat sitten ihmisiä osallistumaan hyväntekeväisyyteen.

Äipän touhut kirjoitti...

Hienoa. On ilo auttaa hädässä olevia. Minäkin lahjoitin pienen summan Haitille Batmoslähetyksen kautta.