29.5.2010

Epidemia?

Tätä tuntuu olevan liikkeellä muuallakin kuin vain täällä Lankakomerossa eli neuleita ei oikein valmistu. Kevät ja alkukesä nyt vain on sellaista aikaa, että neulominen jää vähemmälle. Luonnossa on kiva kuljeskella kameran kanssa, ja salaattia, papuja ja erilaisia yrttejä on ihan pakko kasvattaa omiksi tarpeiksi, niin paljon maukkaampia ne ovat kuin kaupasta ostetut. Odottelenkin jo taas innolla aikaa, kun pääsee tekemään pestoa itsekasvatetusta basilikasta.


Toki puikoilla jotain aina on, edistyminen vain on hidasta. Maaliskuussa purkutuomion saaneen puseron puuvillalanka pääsi uudelle kierrokselle. Mitenköhän nyt käy? Tällä kertaa saankin sitten syyttää tai kiittää tulevasta lopputuloksesta kokonaan itseäni.


I have had very little time for knitting lately. There is always something on my needles, it is just progressing very slowly as my interests are elsewhere. I love to take pictures and this time of the year there are so much to photograph outside. Nature is so beautiful, flowers are blooming etc. It is always like this in the beginning of summertime. Light blue yarn is from my hideous top I frogged last March. This time I can blame or thank only myself if the result isn't bearable.

10 kommenttia:

Monika kirjoitti...

Beautiful photo of one of my favorite flowers! So far your top is looking good! :o)

Matleena kirjoitti...

Voi joko teillä kielot kukkivat! :) Pian niitä saadaan ihailla täälläkin.
Kaunis väri on neuleessasi!

pirle kirjoitti...

Helppoa nykyään kun voi valita aika vapaasti käsityötekemisensä; esiäitimme neuloivat ja ompelivat pakottavaan tarpeeseen, luonnosta nauttiminen oli ehkä ainoita arjen iloja...
Kielokuvasi lähettää melkein tuoksuaistimuksen - kiitos!

Peppiina kirjoitti...

Täällä on aivan samat aktiviteetit! Kieloja, omia basilikoja vähemmän neulomista. Tänään hain metsästä basilikan lisäksi pestoon laitettavaksi nokkosia! :)

Tanja kirjoitti...

Samoissa mietteissä täälläkin vaikka neuleita valmistui vähänlaiseen talvellakin. Ihana vuodenaika juuri nyt - täällä syreenitkin aloittelevat kukintaansa.

Äipän touhut kirjoitti...

Täälläkin on joku epidemia, kun neuletyöt eivät edisty ollenkaan. On niin paljon kaikenlaista muuta tekemistä ja menoa, että ei ehdi tekemään käsitöitä.

Flikka kirjoitti...

Sama juttu täälläkin, neuleita tulee tehtyä vähän laiskemmin. Eiköhän se siitä taas piristy...

Pirena kirjoitti...

Se on ihan maanlaajuinen tuo epidemia ettei valmistu mitään neuletta, ei suurta eikä pientä. Onneksi se ei ole vakavaa vain väliaikaista.
Kehruu innostaa tällähetkellä enimmin.

Marleena kirjoitti...

Ihanat kielot, meilläkin aloittavat kukintaansa.
Kauniin värinen neule tulossa.
Eihän näitä käsitöitä tarvi niin vakavasti ottaa, jos ei huvita,niin ei tehdä! ;-D

Nunt kirjoitti...

Olen aika varma, että Suvi voi jo kohta hakea työnjohdon paikkoja asennushommiin :P