1.8.2011

Pähkinä purtavaksi

Aloin eilen neuloa Azalea Cardigania, ja siinä vasta unkeellinen ohje. Pari tuntia neuloin ja purin ensimmäistä pitsineulekaavion kerrosta ennen kuin sain kaavioiden oikean järjestyksen selville. Ne on nimittäin aivan oudossa järjestyksessä ja neulomissuuntakin mättää. Silmukoitakin sain menemään yhden vähemmän kuin ohjeessa oli ja reunoihin taas oli lisättävä langankierrot. Saas nähä nyt, alkoiko Lyyti kirjoittaa.


Yesterday I started to knit Azalea Cardigan, and I must say that the charts of this pattern are odd. I knit and unraveled the first charted row several times until I got it. I had to decrease one stitch and add yarn overs on the both edges before edge bands until it worked, or at least I think it works now, we'll see.

8 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Onpa kaunis malli. Minun meelestä neuleesi näyttää hyvältä.

Katjuksa kirjoitti...

Kaunis malli, toivottavasti neulominen sujuu kököstä ohjeesta huolimatta. Odotan innolla lopputulosta. Onkos mitään tsäänssejä saada taas mysteeri-KALia neulottavaksi :) ?

Huopatossunen kirjoitti...

Kaunis malli mutta huonosti tehdyt ohjeet ovat sitten raivostuttavia. Tsemppiä neuleen kanssa :)

Leena kirjoitti...

Nätin värinen neuleestasi on tulossa.´

Tintti kirjoitti...

Kuulostaa hankalalta, mutta näyttää hyvältä.

Pitsisukka kirjoitti...

Kauniilta näyttää tuo malli, kyllä uskon sen sinulta onnistuvan, suurin harmitus on kyllä tuo kehnon ohjeen tulkkaaminen. Mukavaa elokuuta, valmiin jakun kuvia odottelen innolla.

Pirena kirjoitti...

Minuakin kiinostaa mitä kaunista on syntymässä.
Itse tappelin edellisen huivin kanssa kun mielestäni siinä oli kahdella piirrosrivillä virhe. Ohje muuten oli lontoonkielellä. Huivi on ollut valmis jo kolmekin viikkoa mutta enpä saa vaan siitä blogattua.

knitinsage kirjoitti...

i love the color!