19.9.2011

Viisi lempiasiaa?

Peikkotytöltä sain viikko sitten tunnustuksen, kiitos!


Tunnustuksessa vastataan viiteen kysymykseen ja lähetetään eteenpäin viidelle ystävälle. Minulta jää taas tapani mukaan lähettämättä, kun ei nyt ole aikaa selvittää, kuka tähän ei vielä ole vastannut.

1. Lempiruoka: Paistettu tai savustettu kala (esim. meriahven, kampela, lohi, silakka jne.) kreikkalainen salaatti ja juustot (varsinkin halloumi, leipäjuusto ja feta) uppoaa minuun aina.

2. Lempimakeiseni: En syö karkkia, suklaata joskus talviaikaan, jostain syystä kesäaikaan ei suklaakaan maistu. Marsipaani on hyvää.

3. Lempiluettavani: Opin lukemaan 5-vuotiaana, ja siitä asti olen ollut kirjaston suurkuluttaja, John Irvingistä pidän.

4. Mieluisin tapa tehdä käsitöitä: Sohvalla tv:n ääressä. Autossa neulon silloin tällöin, mutta jostain syystä autossa neulominen ei sovi minulle lainkaan, vaan joka kerta neulon monta kerrosta ihan pieleen.

5. Lempielokuva: En yleensä katso samaa elokuvaa useampaan kertaan, mutta Leon ja Kahdeksan surmanluotia täytyy aina katsoa, kun ne tv:stä tulevat.


Tällaisia auringonkukkia keikkuu pihassa neljän metrin varren päässä!

On June I planted some red sunflower seeds and now some of them have grown stems about 4 meter high!

3 kommenttia:

Pirena kirjoitti...

Jopa tuon kukkasen katselussa niskat nyrjähtää.

Suvi kirjoitti...

Onpa kaunis, onko tuo punainen auringonkukka?
Onko sinulla antaa vinkkiä hyvästä miesten sukasta? Pitäisi tehdä työkaverille kiitokseksi metsäsukat, eli niiden olisi syytä istua täydellisesti ja pysyä ylhäällä.

Päivi kirjoitti...

Moi pitkästä aikaa, herättelen blogiani taas :)