15.10.2011

Azalea Cowl

Löytyihän ne loput Princess Mohair -kerät, mutta ei komerosta vaan vintiltä suuresta lankoja täynnä olevasta pahvilaatikosta, ja sain neulottua Azalea-tuubihuivin valmiiksi. Muuten ok ja väri on ihanaa tummanvihreän sävyä, mutta kun mohair kutittaa paljasta kaulaa vasten, niin luultavasti jää minulta käyttämättä. Neuloin huivin 4,5 millin puikoilla 41 silmukalla. Reunoihin tein neljä silmukkaa ainaoikeaa ja keskellä on kaksi mallikertaa Azalea-pitsimallia ja yksi oikea silmukka. Tein 124 cm pitkän ja 23 cm leveän kappaleen, jonka aloitus- ja lopetusreunat yhdistin toisiinsa. Lankaa huiviin meni 72 grammaa.I finished my Azalea Cowl some time ago and I like it a lot, but as it has 50 % of mohair in it, it tickles me a lot. So maybe I'm unable to wear it although I love the colour of it. There are 4 garter stitches on both edges and two repeats of Azalea lace pattern and one knit stitch between those edge stitches, a total of 41 stitches. I used provisional cast on, worked 124 cm and then joined the live ends with the kitchener stitch.

10 kommenttia:

Monika kirjoitti...

It sure looks lovely. I like the color a lot. I can't stand itchy yarns either.

Huopatossunen kirjoitti...

Kaunis huivi :) Eiköhän tuolle löydy käyttäjä, tai jos kokeilisit poolopuseron kansssa.

Auli kirjoitti...

kaunis! Tykkään väristäkin kovin. Syksyllä tuollaiset innostaa ihan mahdottomasti, tekis vaan mieli tehdä lämmintä ja lämmintä!

Heleena kirjoitti...

Ihana ja väri on aivan lumoava, harmi vain, jos kutittaa <3

pirle kirjoitti...

Tyylikäs :)

Anna kirjoitti...

Kaunis väri ja kuvio on suosikkini. Harmi, ettet voi käyttää mohairia. Toivottavasti neulot samankanltaisen jostakin muusta langasta, joka sopii.

Zelda kirjoitti...

Upea malli ja huivi:)

RANTAPUIKKO kirjoitti...

Kaunis huivi jossa kiva kuvio ja värikin on kohdallaan =D

ArualMaria kirjoitti...

Oi, tää on tosi nätti.

trikada kirjoitti...

Mia sxatata koloro!