6.10.2011

Ikänäkö iskee

Pakko jakaa. Mies otti aamulla takkia henkarilta ja sanoi minulle, että kato nyt, kun aina niitä neuleita ulkona tän henkarin kanssa kuvailet, niin nyt tässä henkarissa on linnunpaskaa. Minä katsomaan ja sanomaan, että jospa kattosit lasien kanssa. Se mikään linnunpaska ollut, vaan puoliksi pois kulunut hintalappu. Mutta asenne tuli selväksi ja mulla oli hauskaa.


This was just about my DH and his presbyopia. This morning while taking his coat, he accused me that there is a bird dropping on the coat hanger, because I usually use that hanger while photographing my knits outside. I told him to look with his reading glasses on. The bird dropping was just a part of old price tag.

4 kommenttia:

Auli kirjoitti...

Hah! Pitäiskö hankkia lähilasit. Voin kuvitella miten tyytyväinen olit!

Sesile kirjoitti...

Minä esittelin yhtenä päivänä uusia lukulaseja miehelleni ja hän halusi myös sovittaa niitä tarkistaakseen olisiko vahvuus myös hänelle sopiva. Hetken kuluttua kuului kommentti: "Voi kauhia kui vahvat lasit sää tarttet, eihän näil nää mittää."
"Jos ottaisit ne suojakelmut niistä linsseistä ensin pois, niin vois näkyvyys parantua huomattavasti", minä vastasin. ;o)))

Salomea kirjoitti...

Jestas olikos huono päivä, vai onko isäntä jäänyt hellyyttä paitsi. Mustankipee neuleille. Tutkimattomat ovat miesten ajatusten tiet. Tuossa eräänä päivän mies tiiraili rikkoutuneen pesukoneen tuotenumeroa pesukoneen takalevyn alta taskulampulla kokoseinän kokoisen ikkunan edessä. Väänsin kaihtimet auki tuumin apua tässäkö jo ollaan.

Anonyymi kirjoitti...

Toi oli paras =D