23.10.2011

Tasapainoilua

Hyvää tasapainoharjoitusta saa, kun laittaa säärystimen jalkaan, nostaa jalan sohvapöydälle ja yrittää saada kunnon kuvaa yhdellä jalalla seisoen. Löysin lankojani penkoessa parittoman säärystimen, jonka olen neulonut kaksi ja puoli vuotta sitten. Ei ole mielipuuhaani joustinneuleen ympyränä neulominen, ei inspiroi sitten yhtään. Talvi kuitenkin tulee ja jalkoja palelee, joten otin itseäni niskasta kiinni ja neuloin yksinäiselle parin. Vitosen puikoilla ja 44 silmukalla siihen ei onneksi kauaa mennyt, vaikka pötköllä onkin pituutta 68 senttiä. Lankaakin on vielä jäljellä, joten kerään koko sarjan ja teen vielä ranteenlämmittimet ja kaulaankin jotain huivin tai kaulurin tapaista.



I found a lonely legwarmer without a pair from my yarn closet. I have made it about two and a half years ago and then get fed up with knitting dull 2 x 2 ribbing. Now winter is coming and I'm in a need of legwarmers, so I got myself together and knit another one. Fortunately it was quick to knit with 5 mm needles and only 44 stitches, though the length of legwarmers is 68 cm.

6 kommenttia:

pirle kirjoitti...

Tulossa hyvä asukokonaisuus :)

Sipi kirjoitti...

Kauniit ja raikkaan raidalliset säärystimet :)

Huopatossunen kirjoitti...

Joustinneule ei tosiaan ole kovin inspiroivaa neulottavaa, mutta säärystimissä ehdottomasti parasta.

Pirteän värinen setti on tulossa :)

Mammutti kirjoitti...

Kaunis väritys säärystimissä!
Tylsäähän noita pötköjä on neuloa, mut onneksi valmistuuvat nopeasti.

RANTAPUIKKO kirjoitti...

Ihana väritys näissä säärystimissä.

Raisa kirjoitti...

Hih näyttää ihan samoilta kuin minun vuosikertasäärystimeni, jotka viimeistelin "aika vähän aikaa sitten" (hui kun tuo aika rientää...)

http://raisanblogi.blogspot.com/2008/01/taas-valmistui-srystimet.html