12.12.2011

Nopeaa ja helppoa - So quick and easy

Miehelle iski akuutti kaulurintarve, joten ei auttanut muu kuin katsoa Ravelrysta löytyisikö mitään sopivaa mallia. Törmäsin Bandana Cowliin ja ohjeen kauluri olikin todella nopeatekoinen ja lyhennettyjen kerrosten ansiosta mielenkiintoinen neulottava. Tunti-pari tv-neulontaa ja kauluri oli valmis. Lanka on 80-prosenttista angoraa, ei taatusti kutita, ihanan pehmeää ja lämmintä.My DH was in acute need of a neckwarmer, so I made a search at Ravelry and found a pattern of Bandana Cowl. It was very quick knitting, but not at all dull to do, cleverly shaped with short rows. Couple of hours knitting in front of tv and a soft and warm neckwarmer was ready.

4 kommenttia:

Altocumulus kirjoitti...

Hieno kauluri! Jänniä nuo erot mistä kukakin kutisee, minä siedän melko karheaakin villaa (poikkeuksiakin on), mutta angora saa minut raastamaan itseäni. En vois ikinä kuvitellakaan että laittais kaulalle.

A-L kirjoitti...

Istuuko toi hyvin? olen nimittäin kuolannut samaa kaulurimallia, mutta jotenkin jäänyt vielä toistaiseksi to-do listalle kun epäilyttää tuleeko siitä sitten hyvä. Tosi kivannäköinen se ainakin on!

Päivi, Lankakomero kirjoitti...

Ihan hyvin se kaulaan käy, mutta silmukat kannattaa luoda jollain joustavalla tavalla, itse tein ristikkäin luomalla eli long-tail cast-onilla. Ja saa olla ympärysmitaltaan aika lailla kaulan myötäinen. Mulla oli tiheys 18 s/10 cm eli tein tiukemman kuin ohjeessa, ohuemmalla langalla ja kavennukset tein vain 4 kertaa.

Susu kirjoitti...

Veikeän mallinen. Näin viikolla vähän samanlaisen mut siinä oli palmikoita ja mietin mitenkähän se puetaan- Kulma eteen alas?