22.4.2012

Kunst Lace Square Motif Pullover

Se viimekertainen pitsineliösekamelska eli Kunst Lace Square Motif Pullover on nyt valmis. Itselleni se oli tarkoitettu, mutta malli ei sopinut minulle lainkaan, joten taas sai äiti puseron, ja nappasikin heti kiinni, kun näki värisävyn.

Minulle vain yksinkertaisesti ei sovi lyhythihaiset neuleet; hartiat näyttävät entistä leveämmiltä ja rintamuksen kohtakaan ei kaipaa yhtään korostusta. Yritän nyt jatkossa muistaa: vain hihattomia tai täyshihallisia neuleita minulle, lyhythihaiset eivät todellakaan toimi lyhytselkäisellä y-vartalomallisella. Jos lanka olisi riittänyt, olisin korjannut puseron pitkähihaiseksi itselleni, mutta lanka oli jotain Ice Yarnin loppuerää, jota ei enää saa. No, neule pääsi käyttöön ja kuten kuvasta näkyy, sopii hyvin äitylille. Ja kiva tuota oli neuloa.


Jätin taas tapani mukaan palojen silmukat puikoille päättelemättöminä odottelemaan ja yhdistin palaset toisiinsa kolmen puikoin päättelyllä. Kaikkiin reunuksiin neuloin reikäkujat, jolloin niihin voi pujottaa nyörit. Lisäsin myös yhden ylimääräisen etu- ja takapappaleille puoliksi jakautuvan palarivin olkapäille, jotta sain pusetosta pidemmän. Kuvat voisivat olla parempiakin, mutta kun minulla ei ollut järkkäriä mukana äitin luona, niin jouduin tyytymään digipokkariin.



Kunst Lace Square Motif Pullover was a real fun to knit! I knit it for myself, but when I tried it on, it didn't suit me at all. I have too wide shoulders and short back to wear short sleeved pullovers. Why can't I believe it! But luckily my mother loves just this shade of green, so she was happy to wear it. And as you can see from a picture, model suits her well.

16 kommenttia:

TeSa kirjoitti...

Upea kuvio, eikä värikään ole paha. Pusero on suorastaan, nams!

Outi kirjoitti...

Upea pusero!

Anonyymi kirjoitti...

Onpa taas oikea taidonnäyte!
Hieno.
t. Maija

Heleena kirjoitti...

Aivan ihana ja taidokas kuvio neliössä. Väri on niin ihana!

Pirena kirjoitti...

Onpa taas taidonnäyte sinulta. Värikin mitä kaunein. On se hyvä että löytyy aina sopiva vartalo puseron sisään.

Pitsisukka kirjoitti...

Oikea taidonnäyte ja niin upea väri!

Näppi kirjoitti...

Upean väri tässä puserossa, ei voi olla ihastelematta. Kiva kuvio myös.

juuli kirjoitti...

Tosi nätti pusero. Olipa harmi, ettei sopinutkaan!

Marleena kirjoitti...

Upea pusero, Hieno vihreä sävy!

Hepsi kirjoitti...

Kaunis pusero!

RANTAPUIKKO kirjoitti...

Onpa kaunis.. =D

Vanessa kirjoitti...

wow! De toute beauté!!
Bon mardi,
Vanessa.

Inka kirjoitti...

Tosi ihana kuvionti puserossasi!

Corina kirjoitti...

It's very pretty! Love the colour, love the design!

Päivi, Lankakomero kirjoitti...

Thank you, Corina!

Marilyn Navarro kirjoitti...

Olen täällä todistamassa siitä, mitä tohtori James teki minulle. Olen kärsinyt (GENITAL HERPES VIRUS) -taudista viimeisten 4 vuoden ajan ja minulla on ollut jatkuvasti kipua ja kutinaa, etenkin yksityisessä osassani. Ensimmäisen vuoden aikana minulla oli usko Jumalaan, että parannan jonain päivänä.Tämä tauti alkoi kiertää koko ruumiini ja olen käyttänyt oreganoöljyä, kookosöljyä, asikloviiria, valasykloviiria, famcikloviiria ja joitain muita tuotteita, ja se todella auttoi taudinpurkaukseni, mutta olen täysin parantunut! HSV: ltäni voimakkaalla ja aktiivisella rohdosvalmisteella, joka tilattiin tohtori Jamesin yrttiseokselta, ja se taisteli kokonaan hermostani virusta vastaan, ja minulla oli negatiivinen tulos 15 päivän käytön jälkeen. Olen täällä ilmoittaakseni kaikille, että herpesviruksella on täydellinen parannuskeino, pääsin eroon minusta tohtori Jamesin rohdosvalmisteen avulla. Löysin Internetissä todistuksen Kashasta, joka todisti tohtori Jamesista, kuinka hän paransi häntä 7 vuoden HSV 2: sta. Ja hän antoi myös tämän miehen sähköpostiosoitteen ... [drjamesherbalmix@gmail.com] ... , neuvoen ketään ottamaan yhteyttä häneen kaikenlaisten sairauksien suhteen, joista hänellä olisi apua, joten lähetin hänelle sähköpostia kertomalla minulle (HSV 2), hän kertoi minulle, ettei minun tarvitse huolehtia siitä, että olen parantunut !! No, en koskaan epäillyt häntä. Uskon, että hän pystyy parantamaan minutkin. Tohtori James valmisti ja lähetti minulle juurista ja yrtteistä valmistetun rohdosvalmisteen, jonka otin. Ensimmäisen viikon aikana aloin kokea muutoksia kaikkialla minussa, 15 päivän kuluttua join hänen kasviperäistä lääkettä, olin täysin parantunut. ei enää kutinaa, kipua minussa, kuten tohtori James vakuutti minulle. Jonkin ajan kuluttua menin lääkäriini tekemään toinen testi. tulos tuli negatiivinen. Joten ystäväni, neuvoni on, jos sinulla on tällainen sairaus tai tunnet kenenkään, joka kärsii siitä tai jokin muu sairaus, kuten vyöruusu, HPV, HBV, HIV / AIDS, ALS, HBP, syöpä, nefroottinen oireyhtymä HIV / AIDS, herpes syöpä, munasarjasyöpä, Haimasyövät, virtsarakon syöpä, virtsarakon syöpä, eturauhassyöpä, glaukooma., Kaihi, makulaarinen rappeuma, sydän- ja verisuonisairaudet, autismi, keuhkosairaus, laajentunut eturauhanen, osteoporoosi, Alzheimerin tauti, psoriaasi, taksi-taudit, lupus, selkäkipu, dementia. Munuaissyöpä, keuhkosyöpä, ihosyöpä, ihosyöpä ja ihosyöpä. kivesten syöpä,, LEUKEMIA, VIRUS, HEPATIITTI, INFERTILITY NAISET. jne. voit ottaa yhteyttä tohtori Jamesiin suoraan hänen .... [drjamesherbalmix@gamil.com] ... Hän on hyvä ihminen ja auttaa sinua