14.8.2005

Kissat on kivoja!

Tänä aamuna sainkin hyvän syyn esitellä kissamme. Nukumme talon yläkerrassa kissojen kanssa ja huoneen ovi on näin kesäisin avoinna avovintille, jotta kissat voivat halutessaan pyöriä yöllä siellä. Tällaista jälkeä oli sitten Nöyhtä alias Nöpö saanut aikaan.Pyykki oli kuivumassa ja Nöpö tykkää nukkua lattialla olevalla vanhalla patjalla. Oli siinä sitten aikansa kuluksi repinyt pussilakanan reunan riekaleiksi...Tässä sankari itse. Nöyhtä eli Nöpö eli Nöpsö eli Nöhtö eli Nöppe eli Nöpykkä eli Murmu eli Murmukka.


In the picture above is our tuxedo cat Nöyhtä and below our other cat Tuppo. They are brothers though Tuppo is about two pounds heavier.Tämä taas on Tuppo eli Tupo-män eli Tupo-san eli Tupukka eli Tuppoliino eli Purina.

Kesäkuun alussa leikatut kollikkamme ovat saman ikäiset veljekset (9 kk tuli tiistaina täyteen), mutta Tuppo on paljon rotevampi rakenteeltaan ja noin kilon painavampi Nöpöä. Myös luonteiltaan eroavat toisistaan kuin yö ja päivä. Suunnattomasti rapsuttelusta nauttiva Nöpö on aina liikkeessä ja utelias kuin mikä, todellinen väkkärä. Tuppo taas viettää päivät lekotellen milloin missäkin ja on tosi rauhallinen luonne ja kova kehräämään. Kisuillamme on myös eri sanavarastot: Nöyhtä tervehtii sanoen "mau" ja Tuppo sanoo aina "purr"!

Kuvia Tuposta ja Nöpöstä viime talvelta.

5 kommenttia:

TiinaV kirjoitti...

Löysinpä minäkin blogiisi! Upean näköinen pitsineule ja komeita kissoja.

Ninni kirjoitti...

Ihana neule! Tosi taidokas.=) Tervetuloa neulebloggariksi. Aijon mainita puheessani käsityömessuilla, että minähän olen kevyen sarjan lankahamstraaja kun tiedän ihmisen, jolla on 60 kiloa lankaa ja mulla on vaan 20 kiloa.=)

Anonyymi kirjoitti...

Kauniita kissoja sulla :) Mustavakoista elämää teilläkin ;)

http://www.kyamk.fi/~aheer/kissat.html tuolta löytyy meidän kissoista "pari" kuvaa. Jos haluu käydä kurkkimassa

Lankakomero kirjoitti...

Kiitos kaikille, olen seuraillut jo jonkin aikaa teidän kaikkien blogeja! topperi: ihana toi teiän Kroisos.

Sari kirjoitti...

Ihania kissoja. Miau. Ja ihania neuleita.