20.8.2007

My Symmetrical Mystery Stole 3


Pari kuvaa eilen valmistuneesta Mystery Stole 3 -huivistani. En pitänyt lainkaan siipiosasta, tyyli muuttui niin totaalisesti kesken huivin, joten tein vaihtoehtoisen symmetrisen version. Kuten tapani on, en tälläkään kertaa tehnyt aivan ohjeen mukaan, vaan oikean puolen kerroksien lopussa olleen kaksi yhteen -kavennuksen (K2tog) muutin ylivetokavennukseksi, jotta molemmat reunat olisivat näyttäneet samanlaisilta. Kerroksien ensimmäiset silmukat neuloin oikealla oikein ja nurjalla nurin. Tästä tuli parempi kuin odotin ja olen ihan tyytyväinen lopputulokseen. Lankaa meni pari grammaa yli 200 grammaa ja pituutta huivilla on 186 senttiä ja leveyttä löytyy 51 senttiä.


My Mystery Stole 3 is finished. I didn't like the wing thing, so I chose the symmetrical version with knitted lace panel and I must admit that I'm satisfied with the result. Knitting lace panel, instead of slipping the first stitch of the row, I knit it on RS and purled on WS. I also changed K2tog on the RS to SKP (sl1, k1, psso). My stole is 51 cm wide and 186 cm long and weighs just a bit over 200 grams.

11 kommenttia:

Stricker kirjoitti...

Tosi kaunis Mystery ja sopii hyvin symmetrisenäkin. Mä aion tehdä siivellä, mutta saas nähdä, tuleeko sille käyttöä ... laitetaan kiertoon, jos ei :-). Sun mallista jämälankatakkia juuri suunnittelen kaikista varaston puuvillalangoista, joita kirpparireissut ovat vielä tuoneet lisääkin.

Hekla kirjoitti...

Kaunis tuo symmetrinen(kin) versio. Minulla on siipi tulossa, mutta en ole vielä ihan varma miten paljon pidän lopputuloksesta... Muodon epäsymmetriasta pidän kyllä, mutta mallineuleiden muutos on ehkä vähän liian suuri minunkin makuuni.

titiri kirjoitti...

Tuo "Mystery Stolle" on minulle vallan mysteeri, mutta hyvältähän tuo näyttää. Ihmettelen vaan mistä ihmeestä otat ajan noihin valmistuneisiin kun niitä syntyy kuin sieniä sateella!?

KirsiJ kirjoitti...

Kylläpä on kaunis, myös väriltään! Varmaankin käytännöllisempi tuollaisena pitkänä.

Altocumulus kirjoitti...

Kaunis huivi ja tosi mukava nähdä tuo symmetrinen versio valmiina. Mulle tuo MS3 on tehnyt kauhean ahdistuksen enkä vieläkään tiedä mitä omalleni teen, se seisoo liki nelosvihje valmiina ja odottaa jotain ihmettä millä ongelman ratkaisen...

Kristiina S. kirjoitti...

Kiitos kommentistasi Flower Petal huivistani.
Kaunis se on tämä sun Mysteerikin. Pienet omat muutokset näköjään tekevät hyvää huiville kuin huiville ;)

Kristiina S. kirjoitti...

Ehdottomasti on kivempi tämä symmetrinen versio kun nyt näin sen siivekkeellisen version. Ei hyvä.

Vape kirjoitti...

Kaunis on huivi. Olen pohtinut oman mysteerini kohtaloa, mutta kun olen vasta nelosvihjeen alussa, niin ei ole vielä ollut kiirettä. Minusta siiven mallikuvio on kaunis, mutta liian irrallaan muusta huivista. Sinun huivisi houkuttaa tekemään symmetrisen version.

Sipi kirjoitti...

Onpa todella Kaunis huivi, tykkään kans että tämä sinun mallisi on kivempi :)

Romi kirjoitti...

Very lovely!

Kimberly kirjoitti...

Gorgeous!!!