22.9.2007

Frost Flowers -toppi - Frost Flowers top

Vaikka talvi onkin tulossa ja ehkä paksummat neuleet monilla mielessä, tein ohjeen tuohon edellisen postauksen Frost Flowers -toppiini. Topissa käytetty perinteinen Frost Flowers -pitsimalli ei ole niin vaikea, kuin aluksi tuntuu, vaikka siinä ei yhtään ns. lepokerrosta olekaan, vaan nurjillakin kerroksilla väännetään silmukoita yhteen ja tehdään langankiertoja. Itseasiassa se koostuu vain neljästä erilaisesta kerroksesta, joita toistetaan. Kertokaa, jos ohjeesta löytyy jotain korjattavaa. Omille virheilleen kun tuppaa olemaan sokea.

Free pattern of my Frost Flowers top is now available both in Finnish and in English. I put the pattern link on the sidebar under "Lankakomeron ohjeet - patterns". Enjoy!

5 kommenttia:

hortenzita kirjoitti...

Thanks for this pattern. I will surely knit it for next summer.

Erja kirjoitti...

Kiitos ohjeesta. Tuo pitsimalli on jo pitkään kutkuttanut ja minulla on siitä useita versioita. Mutta nyt on ihan suomenkielinen malli. Ja sopivaa lankaakin on olemassa. Pääsee puikoille, kunhan saan sukat neulottua altapois

golden kirjoitti...

Hei!
Mökkisukissani on 56 s, jolloin varren ympärysmitta on venyttämättä 23 cm. Pienempään koipeen riittää varmasti vähempikin silmukkamäärä.

Nautical Knitter kirjoitti...

Thank you, thank you, thank you. It is beautiful.

Barbara Ann kirjoitti...

Thank you for sharing such a lovely pattern. They will be perfect for some evening outfits I wear as a musician - it will keep me comfortably warm and modest. :-)

Barbara