20.8.2008

Suadela-huivi suomeksi

Nyt on Suadelan ohje suomeksikin ladattavissa, hinta 3,50 euroa.

Kiitos taas kaikille kommentoijille! Ohjeen valmistumisen kunniaksi päätin, että lähetän sen ilmaiseksi henkilöille, jotka on vuoden 2006 alusta eiliseen mennessä eniten kommentoineet blogiini. Huomioon otettiin vain sellaiset kommentoijat, jotka olivat kommentoineet kaikkina kolmena vuonna (2006, 2007, 2008). Ja voittajaksi tuli KirsiJ 37 kommentilla. Perässä kiiri Villasukka 34 kommentilla, muut jäivätkin sitten reilusti jälkeen kommenttien määrässä. Onnittelut siis KirsiJ:lle ja Villasukalle ja kertokaapa sähköpostiosoite, johon voin ohjeen lähettää.Joo-o, tiedän kyllä, että ikkunanpuitteet pitäisi maalata...

This was just about my Finnish version of Suadela Stole pattern, which is now available at Ravelry. Tuppo is wondering that it would be time to paint window frames.

9 kommenttia:

KirsiJ kirjoitti...

Wau! Ihana yllätys! Olenko niin kauan lukenut blogiasi? s-posti on kirsij@suomi24.fi

Villasukka kirjoitti...

Vautsi, 34?!? Tahtini on viime aikoina hiipunut, tiedän. Yritän tehdä ryhdistysliikkeen. Kiitos! Ja pojilta terkut ihanalle kissalle.

villasukkis @ gmail.com

Tupuna kirjoitti...

Toihan onkin kiva palkkio ja yllätys sen ansainneille :)

ullapulla kirjoitti...

voisinko ostaa sulta tuon ohjeen jotenki muuten ei ole paypal tiliä minulla. ajattelin et jos suoraan sinun tilille tuon summan laittaisin tulemaan?
saisin äidille joululahjahuisin tehdä... =)

Lankakomero kirjoitti...

ullapulla: Tietenkin sopii tilisiirtokin. Laitan sulle sähköpostia asiasta.

helvi kirjoitti...

Saisiko sen ihanan vihreän neulepuseronohjeen myös ladattua jostakin. Haluaisin tehdä sellaisen, muttei taito riitä pelkästä kuvasta katsottuna tekemään sitä?

Lankakomero kirjoitti...

Jos tarkoitat sitä ylhäältä alasneulottua melkein hihatonta, jonka tein turkoosinsinisenäkin niin aikomuksena on tehdä siihen ohje (myös pitkähihainen versio).

helvi kirjoitti...

Se oli se pitkähihainen Cable-down raglahihainen pusero. Just miun maun mukkaan.

Lankakomero kirjoitti...

Ai, se on se Interweave Knitsin julkaisema Stephanie Japelin ohje , joka oli keväällä ilmaiseksi ladattavissa. Nyt se löytyy osoitteesta http://shop.interweave.com/store/Cable-Down-Raglan-P593C40.aspx kuudella dollarilla.