1.2.2012

Puikkohässäkkä

Sinisävyinen Floral Lace jacket -takkini on kahta palaa vailla eli toinen hiha ja resorit puuttuu vielä. Työn silmukat ovat tällä hetkellä "pidossa" kymmenellä eripituisella pyöröpuikolla odottelemassa sivujen yhdistämistä ja helma- ja etureunaresorien neulomista. Aikamoinen puikkosekamelska. Muutin kaula-aukkoa istuvammaksi neulomalla olkapäille viistotukset ja normaalin kaula-aukon.There are ten circulars holding open stitches of my Floral Lace Jacket, a messy thing, but I can control it, believe me... I'm quite pissed off right now, because the motherboard of my PC broke last week and since then I have surfed and worked using my DH's old PC, which is really slow. I ordered a new PC last week and the webstore promised 3-5 working days delivery time and today is the fifth day and my order isn't yet on delivery. So I have lost my hope to have it delivered this week as I know that Finnish post isn't among the quickiest ones.


Kuvien värit on vähän sinnepäin, sillä tietokoneestani hajosi emolevy viime viikon tiistaina ja käytössäni väliaikaisesti olevassa vanhassa ja hitaassa koneessa ei ole kunnon kuvankäsittelyohjelmaa eikä monia muitakaan tarvitsemiani ohjelmia, enkä niitä viitsi siihen muutaman päivän takia asennella kuin aivan välttämättömimmät. Tilasin uuden valitsemieni komponenttien mukaan koottavan koneen viikko sitten ja toivottavasti saan sen ensi viikolla. Tälle viikolle olen jo toivoni menettänyt, myyjäliikkeen 3-5 päivän toimitusaika ei tunnu pitävän paikkaansa, vaikka kaikkia osiakin piti liikkeen nettisivujen mukaan olla varastossa. Ja pakkastakin on enemmän kuin tarpeeksi, tänään -27 aamupäivällä.

6 kommenttia:

Huopatossunen kirjoitti...

On siinä puikkoja poikineen. Kyllä täytyy olla tarkkana, että poimii oikeat kun jatkaa työtä :)

pirle kirjoitti...

No on oikea neulemuhennos! Tiedän, että lopputulos on kaunis ja palkitseva - hienoja sinisiä :)

Dajm kirjoitti...

Hei, selailin blogiasi aika pitkään, ja täytyy sanoa että hienoja kuvia, ja aivan mahtavia käsitöitä!!! VAU!!!

helena kirjoitti...

Oi, johan on härdelli! Ja upea neule tulossa. Itse olen viimeaikoina ostanut niitä knit picksin kaapeleita joiden päihin saa kierrettyä stopparin kiinni. Ne on tosi käteviä käytössä kun niillä voi "varastoida" silmukoita ja sovitella puolivalmista tekelettä ylle. Eivätkä ole hinnoilla pilattuja.

Marleena kirjoitti...

Aikamoinen puikkohässäkkä, mutta upea on neule tulossa!
Hyvää Ystävänpäivää!

Vanessa kirjoitti...

Un très joli modèle. J'ai hâte de voir la fin.
Bonne semaine,
Vanessa.