13.10.2005

Telepatiaa!

Sain vihreän buklee-puseron kursittua kokoon tänään ja olen ihan tyytyväinen lopputulokseen. Uskoisin kelpaavan lankojen omistajallekin. Tein puseron tuttavani lankojen mukana malliksi antaman kaupasta ostetun villapuseron mittojen mukaan. Saumat oli tosi inhottavat ommella, kun ei tuollaisesta tummasta buklee-langasta tahdo nähdä missä silmukat menevät. Kauluksesta tuli juuri sellainen, kun olin ajatellutkin.


Tiedän kyllä, että neuleita ei kannata missään tapauksessa vakituisesti säilyttää puulla venymisen takia, mutta vaihtelun vuoksi otin kuvan puserosta noin ainaisen pöydän päällä tai sohvalla kuvaamisen sijasta.

Aloitin eilen taas uuden version neulomisen Satenkaarihuivista, kun moniväristä lankaa vielä on jäljellä ja huomenna pääseekin sitten taas jatkamaan Mystery Shawl kakkosta, kun uusi vihje ilmestyy.

Tätä kirjoittaessani noutaja puserolle saapuikin, vaikka en ollut vielä edes ilmoittanut puseron olevan valmis. Taitaa telepatia toimia! Hyvä, että ehdin ottaa kuvan puserosta.

4 kommenttia:

Siniset Silmukat kirjoitti...

Hieno pusero, ihana kaulus ja väri!

Susanna kirjoitti...

kaunis on pusero! Ja kiva kuvata välillä muulla tavoin, itsekin oon vähän kyllästynyt kun aina mun jutut on levällään jossain pöydällä :D Paitti tietty lasten jutut mitkä kuvaan päällä.

Pirkko kirjoitti...

Moi!
MikroPC:n toimittaja on julkaissut artikkelinsa suomalaisista blogeista. Lankakomero näkyy olevan ensimmäisenä hänen listallaan blogeista, joihin hän ilman tutkimustaan ei olisi tutustunut. Neulovaa lehmääkin haastateltiin, mutta ei onneksi kiinnostanut :)
Juha Haatajan blogi: http://radio.weblogs.com/0112083/
MikroPC:n sivuilla on artikkeli, mutta vain tilaajille.

Päivi, Lankakomero kirjoitti...

Täytyy ensi viikolla kauppareissulla katsoa tuo juttu MikroPC:stä. Tiesin kyllä etukäteen, että vastaustani käytetään jutussa, koska JH pyysi minulta lupaa siihen.