8.1.2012

Neulekarkkia - Knitting candy

Vuoden 2012 eka ja samalla viimeinen viime vuonna aloittamani neule valmistui eilen eli kolmas Azalea-takkini Angora Premium -langasta nelosen puikoilla, langanmenekki vain 240 grammaa.


Nyt jätän vähäksi aikaa tämän pitsimallin rauhaan, ja puikoilla on vaihteeksi jotain puuvillaista.


I finished my third Azalea Cardigan yesterday and now I leave that beautiful lace pattern for a while and change to a cotton yarn.

13 kommenttia:

Kate/Massachusetts kirjoitti...

I really love that Azalea cardigan! Is it the same pattern as on Ravelry or did you make changes to it? If so, how did you change it?

Monika kirjoitti...

It's beautiful! I wonder, how does one get the sizing right with lace knit garments? Some day I would love to knit myself a cardigan that fits well.

Huopatossunen kirjoitti...

Ihastuttava takki ja vielä niin kauniin värinen :) Ei ihme että olet jäänyt koukkuun tuohon kuvioon.

amuk kirjoitti...

IHANA TAKKI TAAS KERRAN :) TODELLA KIVAN NÄKÖISTÄ ON MYÖS TULOSSA. ITSEKIN OLEN MIETTINYT PITÄISIKÖHÄN KOHTA JO SIIRTYÄ KEVÄISEMPIIN LANKOIHIN...PAKSUA VILLAA ON KUITENKIN VIELÄ PUIKOILLA, EHKÄ KOHTA...

Pitsisukka kirjoitti...

Takkihan on kaunis kuin karamelli konsanaan samoin kuin nuo aiemmassa päivityksessä olevat hatutkin:

Mukavaa lakanutta uutta vuotta sinulle!

Karoliina kirjoitti...

Onpa tosiaan kuin karkkia tuo neuletakki.

Hyvää tätä vuotta!

RANTAPUIKKO kirjoitti...

Otsikko sopii tosi hyvin tuohon neuleeseen. Kaunis on.. kuin karkki ja jotain kaunista on näköjään tulossa =D

Sartsa kirjoitti...

Upea ja niin höyhenen kevytkin.

TeSa kirjoitti...

ooh, ihastuttava väri ja kaunis malli.

Pirena kirjoitti...

Kaunistahan täällä aina on. Värit miellyttävät silmääni.

Trikada kirjoitti...

Ege bela bluzeto!

Liisukka kirjoitti...

aivan ihana takki, mistä saisi ohjeet? saisiko sinulta ohjeita myös pitsiliinoihin?

Marilyn Navarro kirjoitti...

Olen täällä todistamassa siitä, mitä tohtori James teki minulle. Olen kärsinyt (GENITAL HERPES VIRUS) -taudista viimeisten 4 vuoden ajan ja minulla on ollut jatkuvasti kipua ja kutinaa, etenkin yksityisessä osassani. Ensimmäisen vuoden aikana minulla oli usko Jumalaan, että parannan jonain päivänä.Tämä tauti alkoi kiertää koko ruumiini ja olen käyttänyt oreganoöljyä, kookosöljyä, asikloviiria, valasykloviiria, famcikloviiria ja joitain muita tuotteita, ja se todella auttoi taudinpurkaukseni, mutta olen täysin parantunut! HSV: ltäni voimakkaalla ja aktiivisella rohdosvalmisteella, joka tilattiin tohtori Jamesin yrttiseokselta, ja se taisteli kokonaan hermostani virusta vastaan, ja minulla oli negatiivinen tulos 15 päivän käytön jälkeen. Olen täällä ilmoittaakseni kaikille, että herpesviruksella on täydellinen parannuskeino, pääsin eroon minusta tohtori Jamesin rohdosvalmisteen avulla. Löysin Internetissä todistuksen Kashasta, joka todisti tohtori Jamesista, kuinka hän paransi häntä 7 vuoden HSV 2: sta. Ja hän antoi myös tämän miehen sähköpostiosoitteen ... [drjamesherbalmix@gmail.com] ... , neuvoen ketään ottamaan yhteyttä häneen kaikenlaisten sairauksien suhteen, joista hänellä olisi apua, joten lähetin hänelle sähköpostia kertomalla minulle (HSV 2), hän kertoi minulle, ettei minun tarvitse huolehtia siitä, että olen parantunut !! No, en koskaan epäillyt häntä. Uskon, että hän pystyy parantamaan minutkin. Tohtori James valmisti ja lähetti minulle juurista ja yrtteistä valmistetun rohdosvalmisteen, jonka otin. Ensimmäisen viikon aikana aloin kokea muutoksia kaikkialla minussa, 15 päivän kuluttua join hänen kasviperäistä lääkettä, olin täysin parantunut. ei enää kutinaa, kipua minussa, kuten tohtori James vakuutti minulle. Jonkin ajan kuluttua menin lääkäriini tekemään toinen testi. tulos tuli negatiivinen. Joten ystäväni, neuvoni on, jos sinulla on tällainen sairaus tai tunnet kenenkään, joka kärsii siitä tai jokin muu sairaus, kuten vyöruusu, HPV, HBV, HIV / AIDS, ALS, HBP, syöpä, nefroottinen oireyhtymä HIV / AIDS, herpes syöpä, munasarjasyöpä, Haimasyövät, virtsarakon syöpä, virtsarakon syöpä, eturauhassyöpä, glaukooma., Kaihi, makulaarinen rappeuma, sydän- ja verisuonisairaudet, autismi, keuhkosairaus, laajentunut eturauhanen, osteoporoosi, Alzheimerin tauti, psoriaasi, taksi-taudit, lupus, selkäkipu, dementia. Munuaissyöpä, keuhkosyöpä, ihosyöpä, ihosyöpä ja ihosyöpä. kivesten syöpä,, LEUKEMIA, VIRUS, HEPATIITTI, INFERTILITY NAISET. jne. voit ottaa yhteyttä tohtori Jamesiin suoraan hänen .... [drjamesherbalmix@gamil.com] ... Hän on hyvä ihminen ja auttaa sinua